Menü

Aktív pályázatok

Petőfi-Madách évfordulós illusztrációs pályázat

A Graphifest és a Budapesti Illusztrációs Fesztivál a Petőfi Kulturális Ügynökség védnökségével meghirdeti harmadik évfordulós pályázatát és kiállítását.
A pályázat célja, hogy reprezentálja a magyar illusztrációs grafika sokszínűségét és újító erejét.

Részletek ...

3. Budapesti Illusztrációs Fesztivál

A Graphifest meghirdeti az 3. Budapesti Illusztrációs Fesztivált. A pályázat célja, hogy reprezentálja a  magyar illusztrációs grafika sokszínűségét és újító erejét. A pályázatra olyan képi alkotásokat várunk, amelyek konkrét szövegre reflektáló, narratív képalkotások.

Részletek ...

Vylyan BOGYÓLÉ 2023 borcímke pályázat

A Vylyan Pincészet idén már tizenkilencedik alkalommal hirdeti meg a mindig izgalmas művészi címkepályázatát. A Vylyan BOGYÓLÉ, az évjárat első vörösbora kirobbanó gyümölcsösséggel, frissességgel és új művészi címkével hoz vidámságot az őszbe. Ez a lendület minden évben megmutatkozik a palackokba zárt borokban és a palack külsején is!

Részletek ...

Budapesti Illusztrációs Fesztivál Debreceni Évfordulós Pályázat és Kiírás

2023-ban az Illusztrációs Fesztivál a budapesti helyszíneken kívül Debrecen városával együttműködve, két Debrecenhez köthető irodalmi alkotó témájában is meghirdeti illusztrációs pályázatát. A rendezvény helyszíne a debreceni Kölcsey Központban található Bényi Galéria. A két irodalmi alkotó - Csokonai Vitéz Mihály és Borbély Szilárd is - több szállal kötődik Debrecen városához. Ezzel az új kezdeményezéssel szeretnénk egy új hagyományt kialakítani vidéki városok bevonásával.gyetem (MOME) központi fogadóterében. (1121 Budapest, Zugligeti út 9.)

Részletek ...